Aktywne Wpisy

Salido +211
Minął 25. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
114 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
117 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
114 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
117 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-10
Pobierz
KRZYSZTOF_DZONG_UN +194
źródło: temp_file3695200083318160319
Pobierz

Hej, ostatnio uprzejmy pan Chińczyk zaproponował mi wysyłkę taniego lasera na testy. Zgodziłem się więc i wrzuciłem film na jutuba.
Reklamy na filmie wyłączone, nachalnej reklamy nie ma. Tylko w opisie link do sklepu jeśli ktoś by chciał kupić.
To mój pierwszy kontakt z wycinarkami laserowymi, więc trochę zabawy było. Zrobiłem parę gadżetów dla dziecka i porobiłem trochę śmiesznych rzeczy jak próba zrobienia popcornu, rozebrałem tą głowicę, strzelałem laserem w ścianę i takie tam...
I tak jak wspominałem: mam gdzieś czy ktoś ten laser kupi czy nie - ale ruch na moim youtube chętnie bym podbił bo bieda :)
Sam film obejrzę później, bo teraz licho z zasięgiem i transferem.
W jaki sposób łapiesz tego typu współprace?
Producent sam się z Tobą kontaktuje?
@Andr3v: tak, też to zauważyłem. I jak pisałem w poście Gearbest i Banggood też mi oferowali współpracę ale wysyłali jakieś gówienka. Ci wysyłają drogie rzeczy, miło się z nimi współpracuje. Pomyślałem że kanał zyska jak będę pokazywał takie fanty i łączył przyjemne z pożytecznym, ale zobaczymy...
@Hicur: dzięki! Piszą na FB albo maile, sami znajdują. Raz na pół roku jakiś Chińczyk pisze a mój YT nie jest wielki... Ale ta firma naprawdę dla mnie jest mega pro.
@PossessedPriest: Ja kupiłem sklejkę 8mm i ciął bez problemu. Oczywiście trzeba było zwolnić nawet do 120mm/min. Czyli dziurę wielkości monety 2zł by ciachał jakieś 30 sekund. 10mm też da radę, tylko trzeba zwolnić do 100 albo lepiej do 80. Bo zauważyłem