Aktywne Wpisy
Gustavo_Fring +13
Jakbyście zareagowali, gdyby podczas rozmowy o wspólnym zamieszkaniu z dziewczyną, nie chciałaby przeprowadzić się do was (kawalerka na własność), tylko zmusza was do wynajmu większego w dzielnicy gdzie jest więcej zieleni? Podział kosztu wynajmu około 70/30. Wychodzi około 5k z opłatami
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
maniek74 +94
Ps4 podpięta do sieci po kablu, steamdeck połączony po wifi 5GHz i jakość jest ok ale tylko w momencie jak stoję obok szafki z routerem w przedpokoju :/ jestem na 99% pewien że to wina tego routera.
Jaki w miarę nie odjechany router pozwoli mi usiąść na kanapie i w miarę płynnie zagrać streamując z tego Ps4 na SD. Polecicie coś?
Szukałem czegoś i jak widzę routery za 1500PLN to mi się kolana uginają. Gdyby udało się zmieścić w budżecie do 400pln byłoby super.
#steamdeck #ps4 #network #wifi #gaming #gry
co prawda jest za szafką w salonie i mam z kanapy do niego jakies
https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/urzadzenia-sieciowe/routery/router-tp-link-archer-c6-v4
przetesujesz, jak sie nie sprawdzi to oddasz :)
Co do ścian, to nie mam ich na linii kanapa - router, tylko ta szafka ze sklejki, możliwe że to bariera nie do przebicia.
Next - go Steam Menu > 'Settings' > 'System' > toggle on 'Enable Developer Mode' > back out 1 level and scroll down to tap on 'Developer'. Then scroll down & toggle OFF the 'Enable Wifi Power Management' toggle.