Wpis z mikrobloga

Chciałbym w sumie się poczuć tak samo jak wtedy kiedy jeździłem do byłej. Po powrocie zawsze zdawałem sobie sprawę jak dużo gówna mnie omija xd
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Sh3rI0ck: Bo tam w sumie wyłączałem się od życia "domowego". Byłem skupiony na spedzaniu czasu tu i teraz z kimś kto wtedy dawał mi poczucie towarzystwa.
Kiedyś wracałem od dziewczyny i pisałem do siostry czy chce jechać na zakupy. Bo ja będę za X czasu. To niech poczeka na przystanku na dole to ją zgarnę i pojedziemy.
I jak tylko wsiadła to pierwsze co słyszałem to "a wiesz co mi
  • Odpowiedz
@Wookash071 A no czaje o co chodzi, znam historię podobna, że chłop miał słaby kontakt z rodzicami a mieszkał u nich i jeździł też do dziewczyny, jak wracał to deprecha odrazu, w-------y wiecznie, całkiem inny człowiek. Może ty masz podobnie i powinieneś zmienić miejsce zamieszkania?
  • Odpowiedz
  • 1
@Elev: Nie kazda dziewczyna to worek na sperme ¯\(ツ)/¯
A ona jak mowila to byłem zauroczony. Już żadna nie będzie taka sama jak ona akurat.

Może ty masz podobnie i powinieneś zmienić miejsce zamieszkania?

@Sh3rI0ck: Jak mi ktoś zalatwi darmową opiekę nad ojcem. Albo darmowe mieszkanie to chętnie. A na jedno nie ma co liczyć. A drugie to tymbardziej. Ale jak mam wynajmować kwadrat żeby w nim spać
  • Odpowiedz