Aktywne Wpisy
Remus00 +19
Nigdy nie umiałem się ubierać. Od dłuższego czasu noszę tylko czarny/biały kolor bo w żółtej bluzie czy zielonej koszulce czuję się po prostu źle. To takie luźne wyjście na miasto żeby porobić zakupy. Jest źle? Oprócz tego ubieram jakiś komplet dresu z najka oto
#ubierajsiezwykopem
#ubierajsiezwykopem
SzejdiSlimSzejdi +477
Wyobraźcie sobie, że na wiecu Tuska pojawia się np. Sośnierz,
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a
Z drugiej strony Jaro powiedział, że papież przyczynił się do obalenia komunizmu. No chyba zaraz jebnę. Komuny nie obalili Bolek Lolek Wałęsa, JP2 i spółka. Komunizm upadł tylko i wyłącznie dzieki USA. To oni wygrali wyścig zbrojny z ZSRR. W latach 80 elity Związku Radzieckiego wiedziały, że to już koniec. Gdyby Jaruzel miał wsparcie od Rosji, to rozgoniłby ten solidarnościowy cyrk i dalej trzymał wszystkich za mordę.
#jp2 #palikot #4konserwy #neuropa #europa #oswiadczenie
http://www.tvp.info/14915566/palikot-sejm-nie-moze-zajmowac-sie-cudami-i-niepokalanym-poczeciem
dzięki niemu masz komputer
@Cesc: #wykopznowuobrazapapieza
@lechwalesa obgadujo
Śmieszy mnie niesamowicie takie podejście ateistów, i to nie tylko tych upośledzonych gimbusów. "Religia jest odpowiedzialna za całe zło, hurr durr, jak zabierzemy januszom krzyże to wszyscy bedo tak zajebiści jak my" No kurde. Nawet jeśli byśmy absolutnie zlaicyzowali państwo, ba, gdybyśmy zrobili je antyteistycznym, to wiecie co byśmy mieli? DOKŁADNIE TO SAMO. Ci ludzie którzy teraz wierzą, bez przeczytanej Biblii, bez