Wpis z mikrobloga

#rolnikszukazony Wracając do Pauliny to ja nie będę jej dołować poprzez krytykowanie jej grzechów. Ona i tak będzie miała problem ze znalezieniem życiowego partnera gdyż ma dziecko a do tego ma nadwagę, a wiadomo, że faceci patrzą się na wygląd. Nie oszukujmy się twierdząc, że tak nie jest. Nie ma więc sensu dobijać jej wypominając jej pewne sprawy. I bez tego trudno będzie jej znaleźć wartościowego faceta. Ja po prostu doceniam to, że ona się stara.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aprilwine:

trudno będzie jej znaleźć wartościowego faceta

Obrzydliwy fikołek i mocna #logikarozowychpaskow, ta baba ma takie CV, że absolutnie nie zasługuje na porządnego faceta. I nie daj Boże, żeby żaden facet na taką nieświadomie nigdy nie trafił. Nawet w programie próbowała kręcić mówiąc, że oczy są zwierciadłem duszy po czym spuściła wzrok na ziemię xD
  • Odpowiedz
@galicjanin są, są. Niektórych to kręci. Z otoczenia dość bliskiego znam przypadek, że małżeństwo się tak prowadzi... Ludzie są bardziej porąbani, nic mogłoby się wydawać... W dodatku ten przypadek to mix - grube, rozwiązłe baby są najlepsze dla tego pana 🥲
  • Odpowiedz