Dwie uwagi, ta zmiana kadru w okolicach 16 sekundy i można by to jeszcze chwilę pociągnąć, aby księżyc był trochę wyżej. A tak poza tym to całkiem zacnie (。◕‿‿◕。)
Tak właściwie to ten timelapse jest przypadkiem ( ͡º͜ʖ͡º) najbardziej interesowało złapać mnie jakieś ciekawe foto w tej pozycji, a że zdjęć trochę zrobiłem, to postanowiłem to wykorzystać. Dlatego też widoczna jest zmiana ogniskowej i innych ustawień w trakcie.
Tak właściwie to ten timelapse jest przypadkiem ( ͡º͜ʖ͡º)
@Ukassiu: To może następnym razem jako zaplanowany projekt? Wyszło całkiem zacnie nawet jako "przypadek", jak dopracujesz to może być fajna sprawa. Może nie jest to oryginalne (a w sumie strasznie oklepane), ale cieszy oko. Pozdrawiam.
Płocka bazylika katedralna w blasku Księżyca Żniwiarzy 🌝
#fotografia #timelapse #plock #tworczoscwlasna
Tak właściwie to ten timelapse jest przypadkiem ( ͡º ͜ʖ͡º) najbardziej interesowało złapać mnie jakieś ciekawe foto w tej pozycji, a że zdjęć trochę zrobiłem, to postanowiłem to wykorzystać. Dlatego też widoczna jest zmiana ogniskowej i innych ustawień w trakcie.
@Ukassiu: To może następnym razem jako zaplanowany projekt? Wyszło całkiem zacnie nawet jako "przypadek", jak dopracujesz to może być fajna sprawa. Może nie jest to oryginalne (a w sumie strasznie oklepane), ale cieszy oko. Pozdrawiam.