Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +115
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +101
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: e6f13771025d7f7415841fef16b655d7
PobierzKiedyś jakiś typ chciał mnie przekonać że zrobi cos w tym stylu za tysiąc złotych, jak chciałem go zatrudnić to jednak nie chciał. Samo sprzątanie to praca dla kilkudziesięciu ludzi i sprzętu.
@dqdq1: to zart ktory drwi z horrendalnych cen za ławkę/śmietnik w kazdym wiekszym mieście, sugerując korupcję i zawyzone ceny.
Odczytałem to jako niewiedzę autora o tym jakie są realne koszty i ukryte pretensje że burżuje w mieście mają śmietnik za 200 tys .
@peszmerd: Aaaaa no czaje. Coś jak drogi przystanek w Kielcach. Tylko, że tam ktoś "zapomniał" wspomnieć, że pół skrzyżowania łącznie z mediami ogarniali. Ale to się nie klika, nie można ponarzekać więc się pomija.
W sumie można powiedzieć, że to poziom ignorancji zbliżony do tego jakbym powiedział, że taki programista wykopkowy co
@Mandarex: @ipkis123 dokładnie, tak samo jak palety za milion w Warszawie. Albo ławki "niepodległa"
Komentarz usunięty przez moderatora