Aktywne Wpisy
lajsta77 +62
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
ataeB +2
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
Switch Layer 3 Brockade/Ruckus ICX-7150 24p. Miał być compact 12 ale za ta sama cenę głupio nie wziąć większego. Teraz tylko szafę kupić albo zrobić #homelab #serwery
@kwantowykocyk: jeśli dorwałeś używkę w cenie, za którą chodzą używane zarządzalne switche 1G, to spoko, jeśli kupiłes do domu nowy, to... khem. Bogaty jesteś :)
@DaneOsobowe: tu nie ma tragedii, średnio 24W. Ale jak na switcha mało to też nie jest, fakt.
20w jakoś w idle bez PoE mówi internet, jak na layer 3 PoE całkiem spoko chociaż więcej niż mój laptop w idle.
Jak przyjdzie to wywalę aktualne 3 switche PoE i zobaczę całość o ile więcej zżera. Jeśli to nawet będzie 15 W plus no to kilka złotych na miesiąc. Przy tej cenie switcha myślę że do przeżycia.
Alternatywa był nowy
@kwantowykocyk: jak za 500bto warto. Tylko wentylatory mu wymień na nowe, ultraciche.