Aktywne Wpisy
ataeB +31
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +231
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
#elektronika
@Satan_Was_a_Babyboomer: op prosi o pomoc przy wyborze samochodu, a Ty polecasz mu rower ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@parposz: patrz tylko na rozmiar/moc i ew. czy chcesz mieć opcję grilla. i prośba na przyszłość, tag #elektronika nie jest od takich problemów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dobrze mieć szybki przycisk na np. 30 sekund pracy, żeby tego nie ustawiać za każdym razem
a tak to patrz tylko na moc - absolutnie niczym innym się nie różnią
w sumie im prostsza tym lepsza, więc jeszcze tylko wygląd i brać najtańszą.
@biauekWladcaJajek: Zaproponowałem alternatywę.
@parposz jeżeli tak to IMO szukaj najmocniejszej z jakimś szybkim przyciskiem.
@parposz: na to, żeby była ładna i żeby miała przyjazne dla użytkownika sterowanie, najlepiej odpalane jednym kliknięciem, z prostą regulacją czasu. Może niekoniecznie aż z mechanicznym minutnikiem, ale jednogałkowy enkoder do ustawiania czasu jest znacznie wygodniejszy od guziczków. Bajery, specjalne programy spokojnie można olać, bo nikt z nich nigdy i tak nie skorzysta. Grill też olej, te w mikrofalkach są beznadziejne.
I