Aktywne Wpisy

HumanBeing +30
Ale mnie w-------ą ci skyrimowi gracze od siedmiu boleści którzy się chwalą swoimi postaciami na reddicie i piszą że używanie bugów i exploitów to nie oszukiwanie. Wykorzystują jakieś najbardziej chamskie bugi typu restoration loop żeby stworzyć przedmioty z dosłownie GAZYLIONAMI statystyk i później się szczycą jak to uwaga - przeszli grę na najtrudniejszym poziomie XD a jak chociaż leciutko wspomnisz że to takie trochę oszukiwanie i równie dobrze mogli kody wpisać, to

źródło: temp_file8524748805443139303
Pobierz
Marek_Tempe +7
Pamiętam kiedyś była taka zasada: "Leżącego" się nie kopie, przestrzegała jej nawet najgorsza ówczesna patola. Co się z wami ludzie stało?
#powodz #bekazpisu #polityka
@Nighthuntero: nie. Po prostu dobrze, że piss nie jest przy władzy.
@ZarejestrowanyMimoWoli: Mówi mówi, przecież dlatego została powołana komisja śledcza i zamknęli już kilkunastu PiSowców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@obserwator_swiata: To mam nadzieję, że zaprasza tych ludzi do swojego domu.
źródło: 1000018502
PobierzWszystkim za wszystko trzeba było posmarować, oni innego działania nie znali. Słaba dzietność? Piniendze rozdać. Mieszkania drogie? Kredyt 2%. Plebs piszczy że raty drogie? Wakacje kredytowe. Koronawirus? Wydać w c--j hajsu na respiratory, fabryki maseczek i zapas szczepionek na 120 lat żeby ludzie się cieszyli bo wielki samolot przyleciał xD
Także wszystko za nich rozbijalo się o kasę, a
@klefonafide: Wiemy, wiemy, dacie sobie nasrać do ust aby tylko PiS nie rządził xD
@Nighthuntero: Podczas panowania pissu wydarzyła się takie jedno wielkie wydarzenie zwane pandemią. Dobrze pamiętamy co oni wtedy odwalali
@Nic_tu_po_mnie: ładnie nam się tutaj przedstawiłeś
@Nighthuntero: komisja śledcza została powołana w kwestii sprzedawanych wiz. Inny temat.
Inna sprawa to wydawanie rekordowej liczby pozwoleń na pracę mieszkańcom krajów muzułmańskich a potem straszenie chama muzułmanami, którzy nas zaleją przez Tuska.