Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja jestem tutaj niby oski

mam parę dziewczyn co mnie lubię, więc teoretycznie Oskar

Każdy może przyjść tutaj ponarzekać, a jeden drugiemu zazdrości przegrywu, każdemu wydaje się że ma gorzej od drugiego.

Ten cały przegryw to jakaś ściema jest.

@Bananek2: dostrzegasz swoją hipokryzje czy może jesteś uposiem lub udajesz głupiego? A pisanie, że kołchoźnik ma lepiej od oskarka z bogatego domu, to tylko banan mógł napisać. EOT
  • Odpowiedz
  • 3
@walokid: wiele przegrywów jakby w czasie snu mogło przeżyć jeden dzień normika to by się obudzili z krzykiem i ulgą, że mogą dalej sobie wegetować i przegrywać. Wegetować sobie bez presji ciśnień rywalizacji, morderczych oczekiwań, nic im się nie zawali, nie mają czego tracić. Myślicie że wśród samobójców są same przegrywy, nie jest wiele ludzi pozornie oskarków którzy nie wytrzymali ciśnienia. Wam się wydaje że rodzinka to tylko sielanka, a
  • Odpowiedz
  • 1
@reydel: kołchoźnik Sebek co pali po pracy jointa i ma na wszystko w------e ma lepiej od nieszczęśliwego grzecznego oskarka co poszedł na medycynę pod presją rodziny i ma dziewczynę która nie pogodziłaby się z tym gdyby chciał zmienić zawód który mu nie pasuje, czy nie zgadzasz się z tym?
  • Odpowiedz
Ten cały tag przegryw to scam, są tutaj programiści co zarabiają fortuny, mają po kilka mieszkań, a uważają się za przegryw bo nad blackpillem ubolewają.

@Bananek2: tak jakby zarabianie parudzesieci kafli miesiecznie mialo z automatu uczynic cie wygrywem...wiadomo, ze to mega lepsza opcja niz bycie kołchoźnikiem, ale tez to nie czyni cie z autmatu jakims oskarkiem
  • Odpowiedz
@Bananek2: jako certyfikowany wykopowy psycholog - ja ci powiem co to jest. To jest efekt tego jak dzisiejsze społeczeństwo jest wyalienowane. Fenomeny takie jak tag przegryw są dowodem na to, że niespełnianie ludzkiej potrzeby przynależności w jakikolwiek sposób jest niezdrowe. Ludzie nie łącza się już w plemiona w prawdziwym życiu, a najbardziej wyalienowane jednostki będą sobie tworzyć cybernetyczne plemiona w internecie. Gorzej tylko, że w tym przypadku jest to oparte
  • Odpowiedz
@schweizer: dokładnie taka była główna definicja przegrywa a to że bananki potrafią wymyślać własne definicje albo p-------c że przegryw z baba to taki sam przegryw jak ten bez baby to XD
  • Odpowiedz
  • 1
@Miststreuermann: czyli baba = wszystko. Życiowy sukces to kobiety. Kobieta jest wyznacznikiem sukcesu i przegrywu. Choćbyś cały świat posiadł a kobiety byś nie miał byłbyś jak cymbał brzmiący. Możesz stracić wszystko, mogą zostać ci dwie ostatnie minuty życia na agonalnym łożu ale dopóki ostatkiem sił jeszcze dotykasz kobiecej dupci jeszcze wygrywasz
  • Odpowiedz