Wpis z mikrobloga

• 1
@Aster1981: co nie zmienia faktu, że był to atak terrorystyczny. Detonacja ładunków wybuchowych ma terenie obcego państwa, zabijająca i raniąca cele oraz obywateli postronnych. Jak to nazwiesz?
  • Odpowiedz
  • 1
Nie, izraelski pager nie urwał mi pindola, izraelski snajper nie zabił działaczki z mojej organizacji humanitarnej, ani nie zabił mi dziecka w szpitalu rakietą. Nie zabił mi też siostry reporterki, ani nie spalił i nie zrównał z ziemią sadów oliwnych mojego dziadka. To nie zmienia faktu, że nie dokonują oni eksterminacji ludności, a tchórze siedzą cicho ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Basiura89: kto sieje wiatr ten zbiera burze. Kto terrorystom rok temu kazał się wpierdzielac na teren Izraela, mordować, gwalcic, i porywać ludzi?
Jak mnie śmieszą niezmiernie Europejczycy popierający tych terrorystow.
  • Odpowiedz
@Basiura89: to jest teren Izraela, suwerennego państwa według ONZ, czy to się jakiemuś polskiemu sojakowi, czy też bliskowschodniemu wyznawcy allaha podoba czy nie. Jak myślisz że Izrael tutaj przesadza, to zastanów się jak jakiekolwiek inne państwo by zareagowało, gdyby ponad tysiąc turbaniarzy im się wpierdzielilo na teren, porwało kilkaset obywateli, oraz dokonalo zbrodni na cywilach.
Ciekawe jakby Amerykanie, Chinczycy, czy Ruscy by zareagowali XD . Pewnie humanitarnie.
  • Odpowiedz
  • 1
@MisterHeiden: rozumiem, że życie się toczy od ataku, a przed nim nic się nie działo?
Otóż działo, dokonywała się i dokonuje nadal eksterminacja tamtejszej ludności. Jak ktoś tego nie widzi to ma sprany łeb.
Wszelkie ataki na izrael to zemsta i chęć odparcia najeźdźcy, mordującego ludność cywilną i przejmującego terrorem kolejne tereny
  • Odpowiedz
  • 0
@THOgrim: "proszę pani, ale to on zaczął" haha xD
Panie mądralo, może by tak cofnąć się do 1948, kiedy zaczęła się okupacja i eksterminacja arabów? Izrael jest najeźdźcą, który od dekad morduje tamtejszą ludność, nie oszczędzając nikogo ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz