@99kamil99: gdzie na miodowym. Anka mu już pierwszej nocy popuściła, aż się obruszyła jak pani psycholog o tym wspomniała i dała do zrozumienia, że zdzira z niej xD
@Milo900 jeszcze prawdopodobnie Aneta i Robert poszli na całego w trakcie podróży poślubnej, bo jakoś kilka miesięcy później już miała widoczny brzuch.
@Kalafior_Krzys_2: Laura też dostała prawiczka. Jej mąż Maciek to chyba nawet z dziewczyną się jeszcze nie całował. To był dobry facet, ale żony powinien szukać w kręgach neokatechumenalnych. Nie miał szans u Laury.
@jaydi1:Dzięki za link. Pamiętam tą Anię. Ona już od pierwszego wejrzenia była bardzo zachwycona wybranym jej mężem. Była w niego wpatrzona jak w obrazek. Tam od razu była bliskość- trzymanie się za rączki, przytulanie, całowanie. Sądziłem, że to będzie idealna para. Pamiętam, że ta sielanka szybko się skończyła. Byłem zdziwiony tym, że jej mąż był później zniechęcony do niej i zdystansowany. Nie znałem powodu tego kryzysu gdyż wtedy nie oglądałem
@Aprilwine: wytrzymali, ale jak Ania powiedziała, że rozwód (były na ten temat zakłady czy zostanie czy nie) to Grześ oczy wywalił i powiedział, że podejmuje decyzje tak jak żona. Tam kazała mu listę zrobić co w niej lubi i ona mu taka zrobiła, to się okazało, że Grzesiu za wiele na jej temat nie miał do powiedzenia
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link