Aktywne Wpisy

xmajami +178
Cześć! Robię #rozdajo ! 50zł na dowolną popularną platformę np. pyszne.pl steam, whatever dla plusujących i komentujących ten wpis, jeśli wpis przekroczy +200 plusów. Jak przekroczy +500 to dodaje kolejny 25zł (czyli będą 2 kody 50+25), jak 1000 (to 3ci) itd, niech stracę wystarczająco czasu straciłem. Uprzedzam, to nie jest żart, bait. Post serio.
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta

bArrek +4
Ile najwięcej jechaliście km/h?

@zibizz1: Ale amerykańskie firmy prawie nie ogłaszają się na polskich portalach typu jjit, nfj, bulldog
@Boska_Klaudia: Nie chcę kontraktorni, chce bezpośrednio eksportować swoje usługi do
@default_city: to nie wiem w takim razie, na taką ofertę to będą miliony chętnych, albo znajomości albo bycie wymiataczem ale takim nie tylko dobrym technicznie ale baardzo znanym w branży, szanse na znalezienie
@Boska_Klaudia: smuteczek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jestem wymiataczem, ale bez znajomości. Nigdy nie czułem potrzeby integrowania się poza pracą.
@default_city: ale takim znanym w branży z blogów, wystąpień, projektów open source? Na zdalne oferty z USA zgłasza się cały świat, jak rekruter znowu zobaczy jakieś dziwne nazwisko z c--j wie skąd to nawet CV nie otworzy.
@Boska_Klaudia: Nie no, tyle to nie. Tylko szefowie chwalili. Mam parę artykułów, między innymi na Medium czy Archivx, ale mało popularne. Projekty na GitHub też nie więcej niż 10 gwiazdek.
@default_city: IMO szanse niewielkie ale próbować można żeby później nie żałować. Ale gdzie takich ogłoszeń się szuka to nie wiem, ja czasem tu https://opensourcejobhub.com/ sprawdzam, np. Gitlab albo Canonical (chociaż to UK) zatrudnia zdalnie na całym świecie.
@Boska_Klaudia: dzieki, nie znałem tego pierwszego
Ale ogłaszają się polskie i europejskie firmy które zatrudniają dla firm USA. Tak jest duuuzo łatwiej
@Boska_Klaudia: Kolejny zonk - https://opensourcejobhub.com/job/18950/senior-machine-learning-software-engineer/
no jasne ale bez alfonsa nie ma nawet dostępu do pewnych klientów, więc oddanie części i tak wychodzi lepiej. Lepiej mieć 8tys USD przez pośrednika niz nie mieć 10tys USD bezpośrednio