Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +18
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +283
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #polska
tak? A z czyjego powodu musze w ogole z toba wchodzi w interakcje? Okazuje sie że nie jest to przyjemna sytuacjia. Na szczescie ostarni raz. Nie pozdrawiam.
- Nie przelewa.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.worldometers.info/world-population/
To trochę jak poruszanie się po częściowo zaminowanym terenie. Niby niewielka szansa na nadepniecie na minę, ale dużo większa niż na terenie niezaminowanym
Teraz mowa o deszczu to najłatwiej jeb, współczujemy powodzi. A to, że może w bloku starsza osoba potrzebuje pomocy, że jej nikt nie zrobił zakupie czy nie posprzątał, bo dzieci tylko czekają aż umrze to nikogo nie obchodzi.
Komentarz usunięty przez moderatora