Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +387
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +410
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

Co jeśli. Nikt tego nie kupi?
Ewentualnie jeśli to taka rudera to rozbiorę, a zostanie mi działka z mediami. To jest absurd że stoją u nas ruiny grożące zawaleniem się i wszyscy uważają że to normalne. Normalne to jest rozbieranie walących się obiektów.
Dostanie taki dom na zabitej dechami wsi na podkarpaciu to będzie inaczej śpiewać jak trzeba będzie wyskoczyć z kilku tysięcy rocznie. I piszę to jako osoba, która zagłosowałaby za tym podatkiem.
" Jeśli by się np spalił.... albo zawalił......" - Zajebisty argument, tylko uwaga ktoś wymyślił go przed tobą. I juz mamy zatrute rzeki takimi właśnie śmieciami, co chwile palone dzikie wysypiska śmieci to jeszcze dołóżmy palenie kilkudziesięciu nieruchomosci w tym kraju a następnie reszte tego co nie da się spalić zutylizujmy w inny sposób. No jestes
@Custom_OP: Jest obowiązek przyjmować?
Spadku można się zrzec.
@czerwona-zielonka: Lol, nie.
"po prostu państwo zwiększy swój majątek co ze społecznego punktu widzenia jest dobrym zjawiskiem - może kiedyś coś zrobi z tą ziemią którą dostał za darmo" - Czyli zrzekajmy się podatku gruntowego i podatku od nieruchomosci który może i wynosi grosze natomiast wzamian przyjmijmy sobie domek/grunt który MOŻE kiedyś będzie coś wart a pewnie nie xD super pomysł na zubozenie państwa
@PfefferWerfer
Ty poważnie czy trollujesz? Wiesz jak