Aktywne Wpisy

cytmirka +104
Poleciałam sobie wczoraj do #wlochy na kawę i pizzę. Dokładnie to do Bari, a jeszcze dokładniej Bari Vecchia, bo tam spędziłam większość dnia.
To mój drugi pobyt we Włoszech. Parę lat temu byłam w Wenecji. Nie wiem, może tylko ja tak przeżywam każdy wyjazd, ale zawsze jestem zachwycona widokami i spędzonym czasem. I to nawet w miejscach, w których już byłam.
Tutaj zachwyciły mnie uliczki i lokalne życie oraz zapach
To mój drugi pobyt we Włoszech. Parę lat temu byłam w Wenecji. Nie wiem, może tylko ja tak przeżywam każdy wyjazd, ale zawsze jestem zachwycona widokami i spędzonym czasem. I to nawet w miejscach, w których już byłam.
Tutaj zachwyciły mnie uliczki i lokalne życie oraz zapach
źródło: IMG_6561
Pobierz
RECAPTCHASSIE +45
Na tagu pojawił się plusowany przez ponad 100 wyznawców Konfitury post z wywodem jakoby "kierowcy prowokowali konfiturę, a nie on ich".
Więc przypominam : pseudoaktywista Konfitura wybiera najbardziej nieżyciowo zaprojektowane miejsca w Warszawie. Prowokuje konflikty z ludźmi zmuszonymi przez nieudolnych urzędników do naginania zasad. Kręci to kamerką, publikuje na YT zarabiając na reklamach i wpłatach. Do podbicia oglądalności dzwoni na policję i używa policjantów jako darmowych statystów.
Część społeczeństwa mająca mentalność po
Więc przypominam : pseudoaktywista Konfitura wybiera najbardziej nieżyciowo zaprojektowane miejsca w Warszawie. Prowokuje konflikty z ludźmi zmuszonymi przez nieudolnych urzędników do naginania zasad. Kręci to kamerką, publikuje na YT zarabiając na reklamach i wpłatach. Do podbicia oglądalności dzwoni na policję i używa policjantów jako darmowych statystów.
Część społeczeństwa mająca mentalność po

źródło: comment_1ds3x380xablMdEZYPJz1sxpNoc4mdNM.jpg
Pobierz