Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +189
Rzeszów, wiosna 2012 r. Niedawno Tusk ogłosił, że wszyscy będą pracować do 67. roku życia, w wielu regionach Polski zaczynają się poszukiwania gazu łupkowego (jak się okaże, bez powodzenia), za chwilę usłyszymy Koko Euro spoko i będziemy oglądać kompromitację drużyny Smudy. Pamiętacie?
#polska #nostalgia
#polska #nostalgia
Tekicik +2
Na jakiej wysokości robiliście blaty w kuchni będąc wysoką parą? Mam 203 wzrostu, mój #rozowypasek 194 i zastanawiamy się czy 115 cm byłoby ok? Na jakiej wysokości dać wtedy górne szafki? Ktoś ma doświadczenie?
#remontujzwykopem #zwiazki
#remontujzwykopem #zwiazki
5 gwiazdkowy hotel
A uwaga pracuje na etacie
Tanie last minute np. Na Cyprze, Rodos, Malcie da się znaleźć w cenie 1600zł/tydzień i na miejscu nie mysisz wydać nawet złotówki.
W bułgarakich Złotych Piaskach, można złapać wyjazd za 900zł/tydzień, też all inclusive.
Ktoś tutaj raz liczył, że jak latają całą chamrą ludzi do jednej willi, to koszt jednego noclegu wychodzi im poniżej 100zl/osoba
@pieknylowca: @diarrhoea no da się, ale co to za wakacje? Najtańszy pokój z widokiem na śmietnik, X00 metrów od plaży, i jeszcze biedowanie w tym hotelu, bo nigdzie nie wyjdziesz, nic nie zobaczysz,
Ale ja nigdzie nie pisałem, że to są super wakacje, tylko, że się da. Zwłaszcza, jak tylko chcesz robić rolki do oszukiwania ludzi, a nie flatycznie sobie odpocząć.
Z jakiegoś powodu, nasi milionerzy z instagrama często wybierają właśnie te najtańsze hotele, dobierając kadry tak, żeby nie było widać zbyt wiele. A dodatkowo opisują je jako super-premium wakacje tylko dla super bogatych ludzi.
To dla waszego rocznika Białek dodał funkcje cenzurowania brzydkich słów?
Komentarz usunięty przez autora
Nie ma to jak pierwsza w życiu, przejażdżka Pendolino. Tak się wydaje pieniądze, zarobione na frajerach ;) ;)
@pieknylowca:
Tak myślisz? To cię wyprowadzę z błędu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli czekasz na okazje to spokojnie za 1500, czasem nawet mniej. Egipt w Święta Bożego narodzenia był za 850 pln (loty + hotel