Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
siwy-y +781
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
#humorobrazkowy
#p0lka
Też kiedyś chciałem gromadkę dzieci, ale jak mi się pierwsze urodziło i zobaczyłem jak dużo przy tym roboty, jak bardzo zmienia się życie i jaki to nieopisany wysiłek to mi się zmieniło i skończyłem produkcję na dwójce ( ͡º ͜ʖ͡º)
Porównałbym to do drugiego etatu który musisz pełnić przez kilkanaście lat i jeszcze dopłacać do biznesu
Dominować to może sobie ekstrawertyczny przystojniak, chociaż i tak tylko krótkoterminowo (no chyba, że ma głupią babę) bo do długiego związku to już dochodzą kalkulacje zasobów i pieniążków. ¯\(ツ)/¯