Poszedł przekaz dnia i cały X zasrany przez pisowców narracją o umęczonym przez bodnarowców księdzu. Tylko czekać, aż jakiś pisowiec złoży projekt ustawy mówiący o tym, że spadek masy ciała w więzieniu powoduje prawomocną abolicję. Nakradnij miliony, zrzuć wagę, ciesz się wolnością - to się nazywa Prawo i Sprawiedliwość.
@smutny_przerebel: Jak nie masz bana u Brixo to wytłumacz mu, że Rubcow nie był traktowany jak król, a Olszewski nie był gnębiony. Merytorycznie, z argumentami. Trzeba gasić takich ludzi, bo my wiemy, że oni manipulują, ale przypadkowy mirek jak się na to natknie to sobie pomyśli, że to prawda.
@brixo: Jprdl xD Weź chłopie wyjdź na spacer, bo wymyślasz sobie teorie I usilnie się nimi przejmujesz. Michalski kolegował się z Chodownik? Spoko, nie neguje. Nie znamy jednak całości ich znajomości, nie wiemy nawet na 100% czy Chodownik jest szpiegiem (bo sprawa wciąż trwa).
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: ksiądz złozył wniosek i dostał pieniądze. Niczego nie ukradł. Jeśli pieniądze mu sie nie należały bo nie spełniał wymagań to chyba można było mu odmówić?
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#tvp #tvpis #sejm #polityka #bekazpisu
@brixo: ruski agent nie schudł, ksiądz schudł. Chryste panie tusk się znęca, a kacapskiego agenta osobiście bigosem karmił!
@brixo: wiadomo, święcenia kapłańskie fizycznie uniemożliwiają popełnienie przestępstwa!
@brixo: o samogwałt
@SallySpectra: i właśnie za ten bół d--y smutnopolactwa Pan Tusk ma mój głos dożywotnio
@brixo: jeżeli to katolicki ksiądz to albo gwałcił dzieci, albo kradł publiczne pieniądze. Więcej możliwości nie ma
@brixo: w końcu, dziękuję!