Aktywne Wpisy
stormi +32
kto ma najpiekniejsze usta na swiecie? oczywiscie, ze ja
N-Avoie +14
Pytam na poważnie. Uznajecie mnie za nooba, ale ja to muszę wiedzieć.
Głównie przeglądam Mirko, nie udzielam się, ale od lat przewija się temat Think Padów. Ich wyższości nad innymi laptopami, że są dla ekspertów itp. nawet dziś w gorących ktoś pyta, czy powstała już jakaś konkurencja dla Think Padów, że taki niezawodny do pracy zdalnej (inne się nie nadają do pracy zdalnej?).
Pytam serio. Co, oprócz tego sutka, którym trudno się posługiwać, posiadają
Głównie przeglądam Mirko, nie udzielam się, ale od lat przewija się temat Think Padów. Ich wyższości nad innymi laptopami, że są dla ekspertów itp. nawet dziś w gorących ktoś pyta, czy powstała już jakaś konkurencja dla Think Padów, że taki niezawodny do pracy zdalnej (inne się nie nadają do pracy zdalnej?).
Pytam serio. Co, oprócz tego sutka, którym trudno się posługiwać, posiadają
Rozumiem jak laska ma 20-30 lat, przebyła jakąś chorobę, lub nie może po prostu mieć dzieci. Ok, pomijając już aspekty moralne i religijne.
Ale jak przychodzi raszpla 35+ bez historii chorób, swoją szansę przechlała, przećpała i przebalowała to dlaczego ja mam że swoich podatków fundować jej in vitro? Są dzieci w domach dziecka proszę bardzo. Kapitan socjalizm po raz kolejny ratuje biedne k0bietki
@Luke_Skywalker88: nie wiem czemu, jeszcze nie zablokowałem tagu #blackpill, ale przeczytawszy twoje wysrywy już naprawiam swój błąd.
Albo proporstu wcześniej nie miały warunków pieniędzy na dzieci (nie nie każdy facet mówi : chodź zrobimy sobie
True noz się w kieszeni otwiera
@Luke_Skywalker88: a probowales sie kiedys zainteresowac jak wyglada procedura adopcyjna? Jakie wymogi i warunki trzeba spelniac, jak p----------e jest prawo w PL, ktore faworyzuje nawet najbardziej patologiczna matke, wzgledem potencjalnych rodzicow adopcyjnych.
Dom dziecka, to nie jest stragan z owocami na targu, gdzie przebierasz jak w ulegalkach.
Dobrze tu trochę racji jest
Do 26 masz czas studiować, potem masz rok na znalezienie chłopa, ożenek i dzieci. Robisz kariere? SUPER, to rób ale nie należy ci się rządowe wsparcie bo zarabiasz.
Gdyby kobiety ponosiły konsekwencje swoich działań, to szybciutko by się stosunki społeczne znormalizowały
A dlaczego cudze dzieci później mają się składać na emeryturę bezdzietnych ? Pytania można mnożyć
@Linnior88: Nie możecie ich znaleźć, bo po prostu normalni faceci, przecietni, dobre chłopy z przeciętymi mordeczkami, celami życiowymi, zarobkami nie są przez wasze gadzie mózgi odbierani nawet jak ludzie więc nie dziwota że nie możecie ich znaleźć.
W szkole zawsze z chłopami ze starszych
Komentarz usunięty przez moderatora
A co ten temat ma do zadowolenia kobiet skoro z tego programu mogą korzystać zamożne małżeństwa które na dzieci i tak stac ? Ja bym powiedziała że korzystają na tym lepiej sytuowani ludzie a same kobiety
Herbata minutka też tanio wychodzi
Czemu pijesz że to invitro jest dla kobiet? Czemu mam sponsorować faceta który nie mógł się obejść bez śmierdzących szlugow albo walenia lolków i teraz nie może zapłodnić ? Przy czym w invitro kobieta nadal bardziej cierpi podczas samej procedury