Wpis z mikrobloga

A wykop był taki zadowolony z Błaszczaka XD Ta jedyna rzecz którą PiS zrobił dobrze XD

Uczucie się na błędach 20 gospodarki świata. Umowa ramowa to g---o. Liczy się tylko to co na umowie wykonawczej. Choćby w następnej wam obiecano super ofertę, gruszki na wierzbie. Nie ufaj takiemu sprzedającemu!

#wojna #rosja #ukraina #polska #polityka #wojsko #afera #bekazpisu
N331 - A wykop był taki zadowolony z Błaszczaka XD Ta jedyna rzecz którą PiS zrobił d...

źródło: 1000092318

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 41
@rskk: z każdym zakupem od Korei jest problem, bo Koreańczyk jak typowy Janusz wkręcił Polakowi, że podpisz tu i tu, jeszcze tu, a potem się dogadamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I właśnie się nie dogadują. No któż by się spodziewał... Wszystkie warianty PL są zagrożone, bo Korea nic nie musi. Polak już kupił. To Polak ma problem jak sobie z tego zrobić PL, jak to modernizować,
  • Odpowiedz
@epll: ja nie wiem kto z polskich milblogerów uważał ze FA50 jest dobrym pomysłem. Z tego co widziałem każdy był sceptyczny co do tego pomysłu i w tym sam Wolski.
  • Odpowiedz
@N331 @N331

@rskk: z każdym zakupem od Korei jest problem, bo Koreańczyk jak typowy Janusz wkręcił Polakowi, że podpisz tu i tu, jeszcze tu, a potem się dogadamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I właśnie się nie dogadują. No któż by się spodziewał... Wszystkie warianty PL są zagrożone, bo Korea nic nie musi. Polak już kupił. To Polak ma problem jak sobie z tego zrobić
  • Odpowiedz
@N331 z jednej strony to Wolski i z informacjami od niego jest różnie, z drugiej strony zakupy uzgadniał debil Błaszczak olewając całkowicie wojsko i robiąc zakupy z broszurek xD Jak narazie nikt poza Wolskim chyba tego nie pisał.
  • Odpowiedz