Aktywne Wpisy
p3sman +879
W #santander jak w lesie. Gorzej. Jak w chlewie obranym gównem.
Ciąg dalszy w komentarzach.
#banki #bank #santanderbankpolska
Ciąg dalszy w komentarzach.
#banki #bank #santanderbankpolska
Megasuper +114
Jak wybudowali filharmonię w Szczecinie to ludzie narzekali że blaszak i że nie pasuje. Ale tak jak patrzę na to muzeum w Warszawie to się cieszę że mamy taką piękną filharmonie xD #szczecin #architektura #budownictwo #warszawa
Wiem, że nie napiszę niczego odkrywczego, ale widzę po wpisach z ostatnich dni, że niektórzy się wkręcają i robią to co zostało zaplanowane gdzie indziej.
Chodzi mi o Natana i Boxdela.
To co robi Natan jest taktyka rzucania kałem na oślep. Zarzucasz otoczenie (w tym przypadku internet) wszystkim co masz. Czekasz aż coś się przyklei i uwaga odwróci się od Ciebie. Jak nie działa rzucasz dalej i więcej.
Natan musi współpracować z Boxdelem. Wszystkie wrzutki są kontrolowane. To jest damage control. Rzucają tym co za mocno nie zaszkodzi lub co i tak z dużym prawdopodobieństwem pojawi się z innych źródeł, lub już się gdzieś pojawiło ale zostało pominięte.
Kreacja Natana to kopia podobnych kreacji w stanach. Tam też "wrogowie" biorą się z najbliższego otoczenia. Większość dram między dwiema postaciami po czasie się rozmywa lub okazuje się że "cudownie sobie wszystko wyjaśniają" kiedy paliwo dramy nie napędza już liczb. Postać Natana ewoluowała, bo jest potrzebna w tej chwili nie jako przeciwnik Boxdela, a jego zasłona dymna.
Na zdrowy też rozsądek- takie pytanie retoryczne- ile w Natanie, przez całą jego obecność w sieci jest treści? Ile jest potwierdzonych informacji? Pomijając oczywiście to czym rzucał przy "kooperacji z wykopem". Wtedy często pomijane były jego farmazony, bo był odbierany jak targowa pacynka, która robi co społeczność tagu mu każe. Na moje wtedy też czuwał nad tym Boxdel
Temat Izaka to już od 3lat+ lata i rozpoczeli to ludzie z pompateamu i nagle DZISIAJ kiedy jest głośno o Boxdelu kiedy druid z lasu dzien w dzien n--------a jakąś głosówkę Natanek idzie karta all in. Pytanie kogo jeszcze Michał rzuci na ruszt kiedy temat izaka ucichnie