Aktywne Wpisy
nowszyja +1223
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

mirko_anonim +100
✨️ Dlaczego nie lubię firmowych integracji? Ⓘ
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
jaki smak
- kurczak 51.3% (429)
- 4 sery 48.7% (408)

Skąd wam się uroiło że to w Polsce ceny odleciały jak jesteśmy w środku stawki?
A dwaj nasi sąsiedzi #czechy i #slowacja mają dopowiednio o 80% i o 40% wyższe ceny?
Jedyna bańka jaka jest to nie ta na rynku nieruchomości a bańka informacyjna w której żyją wykopki spadkowicze
Beka z was
źródło: Screenshot_20240904_133324
PobierzTam jest pokazane ile lat musiałbyś odkładać 100% pensji, co jest oczywiście nierealne.
Ale jak inaczej chciałbyś to przedstawić na wykresie?
Dla każdego kraju jest tak samo, wiadomo że musisz za coś żyć. Więc 8 lat 100% pensji to realnie 16 lat. A skoro Czech ma 13 lat odkładać 100% to realnie musiałby prawie 30 lat
Chyba prościej się nie da
https://www.otodom.pl/pl/oferta/renoma-plac-legionow-3-4pokoje-stare-miasto-ID4rayT.html
Pierwsze z brzegu, jakbym nie miała w dupie przekonywania ciebie to znalazłabym ładniejsze na jakiś ładnym osiedlu na krzykach