Aktywne Wpisy

wfyokyga +127
Jedna z najbardziej w-----------h rzeczy w internecie, wszędzie się rejestruj bo ci k---a nic nie pokaże. Chcesz tylko na chwilę to nieeee, załóż konto. To największego guwna trzeba się rejestrować, w-----a mnie to
źródło: temp_file530163381275777367
Pobierz
lubie-sernik +1
Do osób które są w kołchozie teraz. Czym się mniej więcej zajmujecie? Ciekawi mnie praca nocna

Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze i durne obrazki w gorących. Dzięki działalność moderacji najbardziej wartościowi użytkownicy dawno uciekli, a wraz z nimi ciekawe treści. Nikomu nie opłaca sie tworzyć jakiś ambitnych, ciekawych treści, gdy w każdej chwili może dostać bana bez powodu.
@Nusantara: zabawne jest to, że niby najlepsze komentarze do tego postu, to neuropki z czarnej dokładające się swoim spamem i farmazonami do upadku tego portalu XD
@jutokintumi: o lol xD