Szukam kogoś do popisania czasem o życiu i nie tylko. O mnie: Chłop, prawie trzydzieści lat. Nie mam potrzeby dużo pisać i czasem mnie to męczy więc potrzebuję kogoś kto też nie ma potrzeby pisać codziennie. Interesuję się historią (szczególnie Rzym), psychologią, sportami walki i trochę siłownią. Wymagania: Też chłop Spierd00lony w stopniu umiarkowanym Nie musi za dużo pisać
@Szarlat_konski: lvl 33, no homo ( ͡°͜ʖ͡°), historyk, ale trochę rzygam już historią, kinoman lvl hard, rock/sci-fi/trochę piłka, planszówki, raz na kilka dni mogę popisać, s----------e w stopniu: zbyt często pierwszy się nie odezwę
@Bardzo_Suabe_Rymy to ja ostatnio netflixa oglądam kilka godzin dziennie a na weekend 15 godzin.( ͡º͜ʖ͡º) Już średnio optymalnie bo średnio rozumiem te filmy już
@dzbanzyciowy: miałem takie fazy w swoim życiu, ciąg trzech/czterech filmów po kilka godzin albo cały sezon, byleby przeleżeć dzień, ale to tym sobie zapełnialem ciężką deprechę 7-8 lat temu Teraz się pracuje to na szczęście się z domu wychodzi, ale i tak większość wieczorów samotnych to się zapełnia filmami, weekendy tak samo Mam to zamiast ćpania czy alkoholu, uciekam w fikcję ekranu przed samotnością
@Szarlat_konski jak chcesz to pisz do mnie śmiało. Ja taki trochę failed normie, ale za rękę nie trzymałem. Od pełnoprawnych przegrywow różni mnie nastawienie - jeszcze się nie poddałem. Ale to różnie bywa, w zależności od okresu. Jestem też chyba parę lat młodszy od ciebie
O mnie:
Chłop, prawie trzydzieści lat. Nie mam potrzeby dużo pisać i czasem mnie to męczy więc potrzebuję kogoś kto też nie ma potrzeby pisać codziennie. Interesuję się historią (szczególnie Rzym), psychologią, sportami walki i trochę siłownią.
Wymagania:
Też chłop
Spierd00lony w stopniu umiarkowanym
Nie musi za dużo pisać
#przegryw #chcepogadac #frenpill
ale ruchałem kiedyś, więc jestem na wieki przeklęty na świętym tagu
Dla mnie hard, bo dzień w dzień, wg twojej skali może być low
Teraz się pracuje to na szczęście się z domu wychodzi, ale i tak większość wieczorów samotnych to się zapełnia filmami, weekendy tak samo
Mam to zamiast ćpania czy alkoholu, uciekam w fikcję ekranu przed samotnością
Wymagania też chyba spełniam
Jestem też chyba parę lat młodszy od ciebie