czy są tu osoby, które dojeżdżają do #pracbaza 30+ km i zaczynają tą pracę o bardzo wczesnych godzinach porannych, typu 5:00? jak sobie radzicie, o której wstajecie? wiem, że zaraz ktoś poleci z klasykiem "ja to proszę pana mam bardzo dobre połączenie...", ale pytam poważnie. umawiałem się z pracodawcą na pracę w godzinach 6-14 lub 7-15 (miało wyjść w praniu), a dostałem smsa "zapraszam jutro na 5" xD i zastanawiam się po prostu czy nie odpisać: XD w razie pytań: to pierwszy dzień w tej pracy, mam dopiero podpisać umowę i z tego co się dowiedziałem to nie, nie jest to jednorazowa wizyta w tym kołchozie na tak wczesną godzinę #praca #pytanie
@kogut_20: byc moze chodzi o szkolenie stanowiskowe, ale pewnie bardziej o to zeby kogos sprowadzic do poziomu, wstawałem bardzo wczesnie (przed 5 rano) to jako budzika uzywalem radia i lampki wpiętej pod elektroniczny czasowy wyłącznik
@FFFFUUUU: ja kiedyś jeździłem 20 km komunikacją miejską na 6 rano do pracy to wstawałem 4:15, ale młody byłem to raz, a dwa że tam były dobre pieniądze, a tu jest tak meh
jak sobie radzicie, o której wstajecie? wiem, że zaraz ktoś poleci z klasykiem "ja to proszę pana mam bardzo dobre połączenie...", ale pytam poważnie.
umawiałem się z pracodawcą na pracę w godzinach 6-14 lub 7-15 (miało wyjść w praniu), a dostałem smsa "zapraszam jutro na 5" xD
i zastanawiam się po prostu czy nie odpisać: XD
w razie pytań: to pierwszy dzień w tej pracy, mam dopiero podpisać umowę i z tego co się dowiedziałem to nie, nie jest to jednorazowa wizyta w tym kołchozie na tak wczesną godzinę
#praca #pytanie
wstawałem bardzo wczesnie (przed 5 rano) to jako budzika uzywalem radia i lampki wpiętej pod elektroniczny czasowy wyłącznik
stary, nie rob z siebie frajera i napisz ze chyba go p------o
@FFFFUUUU: właśnie udało mi się skontaktować z kimś, kto tam pracuje i oni podobno normalnie codziennie na 5 przychodzą