Wpis z mikrobloga

Niby można je zostawiać otwarte, ale raz się zapomnij, zamknij je i wyjdz na cały dzień z domu, kot się zesra byle gdzie bo nie będzie dostępu do kuwety

@JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy: Potrafisz czytać? Masz - pogrubiłem ci.

Niby można je zostawiać otwarte, ale raz się zapomnij, zamknij je i wyjdz na cały dzień z domu, kot się zesra byle gdzie bo nie będzie dostępu do kuwety
  • Odpowiedz
bo napisałeś zdanie którego totalnie nie rozumiesz i reagujesz na to agresja

@JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy: Ale to ty gościu nie rozumiesz zdania napisanego w kontekście konkretnej sytuacji, co ci poradzę, że nie potrafisz czytać i rozumieć kontekstu rozmowy?
To zdanie się odnosi do tego co było napisane przed nim, w poprzednim zdaniu, i po nim w kolejnym zdaniu.

Masz pogrubie ci cały tekst: NIEMA NIC ZLEGO W ZOSTAWIANIU DRZWI OTWARTYCH CALY DZIEN, O ILE NIE MUSISZ PAMIĘTAĆ ZEBY CODZIENNIE JE ZOSTAWIC OTWARTE, BO JAK ZAPOMNISZ, TO KOT SIE ZESRA NIE TAM GDZIE MA TO ROBIĆ. ODNOSI SIE TO TYLKO DO SYTUACJI GDY POSTAWIŁEŚ KUWETE
  • Odpowiedz
pogłaskać kotka to się uspokoisz strasznie agresywny jesteś

@JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy: Widzisz, codzienny kontakt z takimi ulomami jak ty źle wpływa na nerwy, przykro mi. Napisałem ci trzykrotnie o co chodzi, a ty wybierasz sobie zdanie które bez kontekstu reszty napisanego tekstu niema sensu. Jak można się nie denerwować na takie upośledzenie umysłowe jakie sobą prezentujesz? xd
Dobra w---------j na czarną listę.
  • Odpowiedz
@maniok: Hyzio ma takie policzki pulchne, bo późno był kastrowany, dopiero w schronisku. Niestety mało o nim wiemy, a chcielibyśmy, bo to super mądry, cwany, ale kochany kot. ()

• Odpowiedz
Hyzio ma takie policzki pulchne, bo późno był kastrowany, dopiero w schronisku.

@RicoElectrico: A, to dlatego ma ucięty kawałek ucha? Bo w schronisku tak oznaczają wykastrowane koty?
  • Odpowiedz
  • 0
@kptDoopa: a kot nie powinien miec kuwety w jakims swoim cichym miejscu gdzie nikt mu sie nie placze i moze sobie w spokoju pachniec wlasnym gownem?
  • Odpowiedz