Aktywne Wpisy
HlHl +44
FrauWolf +174
Nie mnie oceniać, czy wódę powinno się sprzedawać w kolorowych woreczkach, ja shitpostuję w internecie, a nie zajmuję się przeciwdziałaniu alkoholizmowi, ALE! Od kilku miesięcy po internecie chodziło info, że ktos planuje zacząć sprzedawać a-----l w takich opakowaniach. Rząd miał dosłownie co najmniej kilka miesięcy, żeby to zablokować. Tymczasem, pozwolono firmie postawic linie produkcyjną, zdobyć pozwolenie na produkcje i sprzedaż alkoholu, zatrudnić ludzi itd. i nagle się obudzili, ze holahola, tak niewolno!
Siema, będę się starał o moją pierwszą prace w życiu.
Mówi się, że do tartaku każdego biorą. W związku z tym rozpocząłem poszukiwania pracy. Natrafiłem na ogłoszenie dotyczące stanowiska "Operator maszyn do obróbki drewna". W opisie, w sekcji dotyczącej zakresu obowiązków, znalazłem informację: "segregacja i układanie desek z drewna".
W tym ogłoszeniu chodzi, że będę kładł deski na maszyne, która będzie kroiła drewno? Czy wymagane są jakieś specjalne kwalifikacje? Posiadam jedynie certyfikaty MG44 i 19 po skończonej szkole jako operator cnc.
Czy do pracy jako operator obróbki drewna konieczne są dodatkowe kursy lub szkolenia? nie chce składać cv i sie wygłupić, więc tutaj zapytam.
Z góry dziękuję za nie pisanie nieprzyjemnych komentarzy . Aplikuję do tartaku, a nie na stanowisko profesora na uczelni wyższej, czy neurochirurga. Ta praca nie wymaga zaawansowanej wiedzy ani szczególnego intelektu.
Fajnie jakby się wypowiedziała osoba, która robiła na tartaku.
#tartak #praca #pracabaza #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #pytanie #pracujzwykopem #kolchoz #drewno
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: ( ͡º ͜ʖ͡º)