Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Ciągle się czyta tylko o tym, że kobiety potrzebują mężczyzny, przy którym czują się bezpiecznie. Trochę to absurdalne, ponieważ nie żyjemy w kraju z gigantycznym poziomem przestępczości, a mimo to kobiety szukają dla siebie bodyguarda.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
uważny-społecznik-39: Słucham?! xD Dla zdecydowanej większości kobiet pociągający wygląd to podstawa. Chciałbyś być w związku, w którym kobieta nie widzi ciebie jako bardzo atrakcyjnego i nie pożąda ciebie? Ja sama jestem brzydka jak noc, ale wolę zdechnąć sama niż związać się z kimś, kto jest dla mnie nieatrakcyjny. Bo jak miałoby to wyglądać? Rozpływam się na widok przystojnego mężczyzny, którego mieć nie mogę, ale nie na widok własnego chłopaka? Przecież to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
nieustraszony-pionier-95: Od lat powtarzam i pokrywa się to w STU PROCENTACH z obserwacjami, aż mnie to zadziwia ciągle

Tak, dla kobiet liczy się najbardziej charakter, S K U R W I A Ł Y charakter

Masz być psychopatą, wtedy gadzi mózg kobiecy czuje się przy tobie bezpiecznie, najlepiej jeszcze gnębić słabszych, wtedy kobieta będzie widziała w tobie lidera. Z uśmiechem podsumuje "ale on tylko tak żartuje, on się tylko tak bawią"
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
niezłomny-narrator-97: "demiseksualizm" został zmyślony jako narratyw personalny dla oziębłych i kryptolesbijek które nie wiedzą że są lesbijkami, obecnie zaadopowały go również karyny po kutaskaruzelach.

podobny debilizm jak "pragma" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zdecydowana-fenomenka-66: @niezłomny-narrator-97: Zajebista lesbijka ze mnie, co nie dość, że się dyma z typem, który się jej podoba, to jeszcze nie kręci jej żadna baba. Po prostu nie kręci mnie też żaden inny chłop niż mój, bo żaden nie jest blisko mnie emocjonalnie.

Nie wykluczam, że gdybym miała tak bliską relację emocjonalną z babką na jakimś wcześniejszym etapie życia, jaką mam z moim chłopem, to byłabym z babką. Ale
  • Odpowiedz