Aktywne Wpisy
Kearnage +875
zeszyt-w-kratke +37
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
#fagata składała zeznania w sprawie Stuu, więc jakim cudem Wardęga uzyskał w tej sprawie status pokrzywdzonego (w tym dostęp do akt), skoro groził mu Baxton?! Nawet jeśli zostałby uznany za ofiarę przestępstwa, to w tej sprawie będzie osobne postępowanie, bo to całkiem inny paragraf i nie ma podstaw do "zbiorczego" postępowania. BTW widzę, jak prokuratura się cieszy kiedy poszkodowany publikuje dowody na lewo i prawo... Na to też są paragrafy! Czyżby tak sobie Wardęga strzelił w kolano? Pewnie chciał zastraszyć grubasa i tyle.
#famemma #boxdel #wardega #pandoragate #prawo
#famemma
ps. "Wysłać Ci zdjęcie mojego fjuta?" Michał "Boxdel" Baron
PS Masz racje nie znamy szczegółów, dlatego chłopak zadaje pytania!
Wy sie nawet nie staracie.