Aktywne Wpisy
WielkiNos +138
Wydziarasy szukają sposobów na przykrycie tatuaży, bo już im się znudziły?
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
marta99x +1
Dlaczego wy mężczyźni nie potraficie docenić swojej kobiety. Zamiast wywoływać uśmiech na jej twarzy to ciągle sprawiacie jej przykrość. Takim sposobem ona w końcu odejdzie albo ciebie w--------i ze swojego mieszkania….
#samozycie #calaprawda
#samozycie #calaprawda
#heheszki #wyborcza #przegryw #spierdotrip
Komentarz usunięty przez autora
@Vedar: Ogólnie dla miastowych xD
Pamiętam jak z wrocławianką za covida pisałem. Byłem gdzieś na polach - i uwaga jak to na polach blisko lasu - była masa saren. No i tak napisałem do niej, że w sumie dużo saren biega, słonko świeci i fajnie. A ona wywaliła do mnie tekst w stylu, że tylko na chwilę ludziom zakazali wychodzić z domu i już natura zaczęła się odradzać
Wszystko jest kwestia indywidualnego podejścia, a nie ze "miastowi".
@DrCieplak: Stary, ja to od lat nie chodzę chodnikami wzdłuż ulic bo ktoś może we mnie wjechać, a takie rzeczy przecież się zdarzają.
Ja jebię ale mnie w-------ą wszelkiej maści internetowi hobbyści w tym kraju, kopałbym ich jak kurczaki. Chcesz zacząć coś robić, nie wiem k---a łowić ryby, sklejać samoloty, srać psa jak sra, cokolwiek i zadasz k----m na forum pytanie
Witam, chcę zacząć chodzić po lesie. Czy lepiej do Kabackiego czy do Puszczy Kampinoskiej?