Wpis z mikrobloga

Nie chce mi się szukać, ale pamiętam wpisy menelowców jak rudy Olgierda pozwał. "Tak to się robi, w ciszy a nie zapowiedzi", "sąd to nie jutub już nie będzie ojcowskiej ręki" i cała masa innych bredni zachwytu, że ktoś to nabijał się z ich pijaczka został pozwany. A skończyło się jak się skończyło. Rudy pozwami narobił sobie problemów x100. Jak wcześniej jego jedynym problem były filmiki Olgierda w internecie, to teraz jego problemy z Olgierdem wyszły daleko poza YT #kononowicz #menelowcy #oblech #tyskie #bezno #przestepczosc #p-----c #idiota #patostreamy oraz #szanownypanolgierdano
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@William2290: społeczność jest jak chorągiewka zależy jak wiaterek zawieje i tyczy się to każdej sprawy. Jak pisałem rok temu, że sum to lateks i te jego śledztwo to jakaś lipa to ludzie odpisywali, że to sztywny gość i jako jedyny może rozwiązać sprawę śmierci majora, no cyrk na kółkach.
  • Odpowiedz
@William2290: Mnie zawsze bawi to ich "Olo mówił, że zrobi i nie zrobił" - tak na przykład było z monitoringiem w związku z plakatami. Tak, Łukasz wrzuci na youtube nagrania z monitoringu, a nie zaniesie tego na policję XD
Co się potem okazuje? Że Olo zrobił, co mówił, a lateksy d--a cicho.

A no i jeszcze tak mniej więcej tydzień, dwa, przed ostatecznym w--------m zawsze robią szum z przekierowaniem swoich
  • Odpowiedz
  • 5
@AntyLateksowy: pamiętam pamiętam, nawet dziś widziałem jego wpisy i już w innym tonie komentuje całą sprawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Stefan_Zaporozec ja suma nigdy nie lubiłem, a wyrobiłem sobie ostatecznie o nim zdanie, jak twierdził ze majorowi nigdy w życiu ręki nie poda bo to cpun itp, ale przy któreś wizycie w Białymstoku jak major do niego wyszedł to prawie się ze szczęścia posiakał. A
  • Odpowiedz
@William2290: No zdziwiłbym się jakbyś nie pamiętał, byłem tu gdy toczyły się walki bobolateksy vs reszta tagu i bardzo często okuratnie cisnąłeś po petuniach, karzełek chyba też potem zmienił narrację i zaczął udawać normalnego, ciekawe ile osób mu uwierzyło ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ja nie widzę bo mam go na czarnej i wypuszczać go bądź jemu podobnych z niej nie zamierzam.
  • Odpowiedz
  • 2
@wojciet: człowieku, wszystko trzeba ci wyjaśniać? Naucz się czytać szerzej. Sprawy cywilne swoją drogą, a że w trakcie spraw cywilnych rudy oficjalnie potwierdził wiele rzeczy albo się sprzedał to Olo i Storch już potrafili wykorzystać. I nie wspomnę o groźbach jakie dostawali za pomocą wynajętych idiotów bo tu też się zapewne (jakże zacne) sprawy toczą
  • Odpowiedz
@wojciet: akurat to, że nagrywa to nie ma nic do rzeczy. Sprawy karne mogą się pojawić - chociażby sprawa 207 względem kondona którą Olo wrzucił na trójkę ostatnio.
Do tego sprawa pompy, sprawa jakichś dziwacznych dowodów prezentowanych w sądzie, sprawa rozliczania się z kondonem... Wymiar sprawiedliwości jest straszliwie powolny, ale kiedyś tam te sprawy trafią na czyjeś biurko. Najważniejsze, że górski diabełek został pozbawiony swojej największej broni czyli możliwości grożenia
  • Odpowiedz
@William2290: Dzień dobry Panie Williamie, w końcu na coś się przydałeś. Powiadasz Pan, że ten Pisowiec to Bobolaczek? Czika wykluł się na tagu 4 miesiące temu, nie ma naświetlonych pewnych spraw. Hmm... ten Pisowiec zawsze był podejrzany nieco dla Cziki.

P. S. Byłeś już u lekarza?
  • Odpowiedz
@William2290: Przynajmniej Czika ani nie Bobolak, ani nie Grajewiak.

P. S. Ty i UFO z Wadowic, Bugi S. - niezłą konwersację prowadziliście na Tfuterze 2 lata temu. "Trochę" serwilistycznie brzmiałeś.
  • Odpowiedz