Wpis z mikrobloga

Nawet nie chce mi się już z #rozowepaski pisać, spotykałem się z dużą ilością kobiet w życiu, większość zero zainteresowań, rozmowa typu "a wiesz byłam w pracy, a teraz jadę do przyjaciółki hihi" no właśnie i te jen,,,iete kolezaneczki, co nawet cię nie znając nastawiają je przeciwko tobie z zazdrości, tydzień temu spacerowałem z dziewczyną, całowanie, przytulanie nad jeziorem, dzisiaj już jest chłodna a nawet się nie widzieliśmy od tego czasu XD
#zwiazki #niebieskiepaski #tinder #badoo
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanNieznanypl: mi już nawet nie chodzi o innych ludzi tylko o samego siebie xd mi się samemu nie chce za bardzo żyć, a co dopiero jeszcze tworzyć nowe życie + nie potrafię sobie wyobrazić sytuacji gdzie z jedną różową będzie miłość do końca życia i zdrowa relacja jako fundament rodziny xd bez tych dwóch rzeczy robienie dziecka to debilizm
  • Odpowiedz
@Lefty

@PanNieznanypl też się nad tym zastanawiałem ostatnio, że z wiekiem po prostu przestaje zależeć na różowych xd więcej minusów niż plusów

Bo ludzie którzy są w szczęśliwych związkach poznali kogoś w gronie znajomych na studiach w pracy , ty poznajesz na tinderze gdzie każdy człowiek to kreacja internetowa i może zwodzić ile chce a takich aktorów na tych apkach jest pełno
  • Odpowiedz
bo może zamiast dzielić energię na wiele kobiet skupilbys się na jednej ?

@Linnior88: nie zrozumiałaś posta xd

Bo ludzie którzy są w szczęśliwych związkach poznali kogoś w gronie znajomych na studiach w pracy

@Linnior88: to akurat jest cope, ale miałem i takie i takie relacje
  • Odpowiedz
@Lefty | też się nad tym zastanawiałem ostatnio, że z wiekiem po prostu przestaje zależeć na różowych xd więcej minusów niż plusów

To jest bardzo prawdziwe, z czasem chyba hormony się uspokajają i człowiek zaczyna myśleć logicznie
  • Odpowiedz