Aktywne Wpisy
wortor +1134
Powiem wam, że mam już dość tej p---------j Hiszpanii.
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
Jestem tak stary że pamietam pyrę przeznaczenia
#budda #majtczak #policja
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie porównuj strzelania z broni palnej wśród ludzi, do szybkiej jazdy samochodem. To zupełnie dwie rzeczy.
Nie ma znaczenia w jaki sposób ktoś poniósł śmierć w wyniku wypadku. On tych osób nie podpalił, że zginęli żywcem w płomieniach. To zwykły nieszczęśliwy wypadek, gdzie jeden przekroczył prędkość, a drugi zajechał mu drogę, bo nie patrzył w lusterka przy zmianie pasa
Stworzenie zagrożenia nie jest równoznaczne z przekroczeniem prędkości. Jadąc na pustej drodze możesz przekroczyć znacznie prędkość i nie stworzysz zagrożenia w ruchu. I odwrotnie. Gdy przy relatywnie małej prędkości możesz stworzyć zagrożenie w ruchu. Prędkość nie ma nic do rzeczy. Liczy się sam fakt,
@lechiffre_777: na prawo to ty lepiej nie idź XD z logiką też jesteś na bakier. Co mam jeszcze dodać?
Morderca to osoba, która UMYŚLNIE
@cytr0netx99: chyba, że przejedzie ciężarówką po deptaku taranując wielu ludzi. Ot, sprawca wypadku. Zagapił się i nierozważne skręcił w zakaz. Co prawda, po wszystkim zbiegł z miejsca masakry ale wytłumaczył to, za pośrednictwem swoich adwokatów, nagonką polityczną xd.
Ja mówiłem o przestępstwie w kontekście porównania przekroczenia prędkości do zamiaru strzelania do ludzi, a nie o zamiarze zabicia. Przekroczenie dwukrotnie dozwolonej prędkości nie jest neutralnym czynem, szczególnie jeśli prowadzi do tragicznych konsekwencji, jak
Kierujący BMW jechał również skrajnym lewym pasem, przekraczając znacznie prędkość, widząc że jest on zajęty przez inny pojazd, użył świateł drogowych czyt długich aby zwrócić na siebie uwagę i kierujący tym pojazdem zjechał na prawy pas, tak jak nakazuje prawo.
Widząc, że nie zmienia pasu, kierujący BMW
Określenie plebs i ameba są określeniem ogółu komentujących i nie znających podstaw prawa, mających problem z czytaniem ze zrozumieniem i logicznym myśleniem. To nie ma żadnych prywatnych przesłanek, które to do mnie są kierowane przez innych wykopków, które bezpośrednio atakują moja osobę cytując ssij pałę.
Tego typu określenia wypisuje właśnie ww plebs i typowe ameby.
A to jest właśnie cecha tzw ameb umysłowych. Niestety takich osób jest więcej, niż ludzi trzeźwo myślących.
Na szczęście to nie plebs wydaje wyrok na zasadzie widzi mi się, bo są wrogo nastawieni