Wpis z mikrobloga

Jakie przeglądarki na androida:
- mają funkcję zamykania nieużywanych kart(np po kilku dniach)
- dobrze blokują reklamy szczególnie na YT
- nie obciążają nadmiernie starego telefonu

#android #telefony
#pytanie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@AvPD: to dla rodziców, zapominają wyczyścić karty i po pewnym czasie mają ich setki ;)

Ja właśnie używam Brave. Działa świetnie ale ostatnio coś nie radzi sobie z Wykopem. Jedyna strona, która tak kiepsko działa: ciągłe zacięcia przy przewijaniu, wpisywanie tekstu z lagami. Fajnie działał też firefox z blockerem i Video Background Play Fix ale interfejs imo był odrobinę wolniejszy od Brave.
  • Odpowiedz
@cotozazycie:
niestety, też mi brakuje w brave zamykania nieużywanych kart po określonym czasie jak w firefoxie. zawsze możesz ustawić taką funkcję po zamknięciu aplikacji, jakiś kompromis. co do youtube, polecam revanced lub newpipe, wygodniej tak się ogląda niż w przeglądarce.
  • Odpowiedz
Ja właśnie używam Brave. Działa świetnie ale ostatnio coś nie radzi sobie z Wykopem. Jedyna strona, która tak kiepsko działa: ciągłe zacięcia przy przewijaniu, wpisywanie tekstu z lagami. Fajnie działał też firefox z blockerem i Video Background Play Fix ale interfejs imo był odrobinę wolniejszy od Brave.

@cotozazycie: też mi ostatnio zaczął ścinać przy skrolowaniu i pisaniu. Vivaldi chodzi płynniej, ale niestety adblocker nie działa najlepiej na wykopie. A do
  • Odpowiedz