Wpis z mikrobloga

@Dominias: ja wracam do domu po 8 godzinach z-----------a w pełnym słońcu i dałbym d--y za ciemny kąt w mieszkaniu o 16 ale ty jedyne co potrafisz to ubliżać ludziom XD
  • Odpowiedz
@kontodlabeki: ten gość to frustrat, pracowałem w miejscach gdzie zmiana polega na 12h stania na betonowym placu 500x700m. Ludzie potrafili padać jak muchy latem ale jak tobie to przeszkadza to dlatego że jesteś grubym grubasem co nie ma życia poza p---o i grami komputerowymi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jukel: przykro mi, że dorosły człowiek nie potrafi dostosować swojego mieszkania do zmieniających się warunków pogodowych - zimą pewnie ogrzewania, też nie używasz bo za trudno? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dominias: ale się pieknie zesrałeś. xD opce i reszcie slusznie przeszkadzają takie temperatury a ty od razu dorabiasz ideologie o przegrywach i nie wychodzeniu z domu xdd
  • Odpowiedz
@jukel: serwisujesz klimatyzator regularnie, używasz nawilżacza powietrza, pijesz dużo wody i zwyczajnie nie przeginasz z obniżaniem temperatury do minimum i możesz korzystać mając problemy z zatokami.
  • Odpowiedz
@FPmaster: no ciekawe jak sobie radzą ludzie na południu gdzie takie i wyższe temperatury mają o wiele częściej niż my - pewnie masowo wymierają skoro to takie szkodliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°) w dupach się k---a poprzewracało - psioczyć na lato bo gorąco.
  • Odpowiedz
@Dominias: ty serio jesteś głupi? Wiesz jak ludzie w Afryce sobie radzą z temperaturami?

SĄ CZARNI I MAJĄ WIELKIE NOSY

No dziwny przypadek, ewolucyjnie przystosowany organizm radzi sobie lepiej, szok i niedowierzanie.
  • Odpowiedz
@Dominias: powtarzam, zesrałeś się na rzadko boomerze xD Gdzieś mam ludzi na południu, nie jestem z południa i opka prawdopodobnie tez nie jest, więc co to za gówniany argument? XDD na grenlandi masz gigantyczne minusowe temperatury i żyją. W dupach sie poprzewracało xDD
  • Odpowiedz