Wpis z mikrobloga

#famemma Przypomniałem sobie, że Najman parę lat temu zorganizował galę na narodowym, która była pełna absurdów:
- Wach ważył się sam, bo przeciwnik nie przyjechał ale koniec końców i tak nie było zastępstwa, więc nie wystapil,
- Pierwotnie Najman miał się bić z orłem białym Binkowskim, ale ten został odwołany ze względu na jakieś tam wpisy chyba na FB,
- Izu zawalczył z rywalem, który wycofał się po 2 rundach że względu na ból głowy xD,
- frekwencja czytając artykuły w najlepszym momencie mogła wynieść 15 k no może trochę więcej co w sumie i tak nie jest najgorszym wynikiem, ale pewnie połowa biletów została rozdana,
- Najman na zastępstwo wziął jakiegoś noł nejma z Łotwy o bilansie 12-6, oczywiście cesarz przegrał walkę symulując kontuzje,
- w ME Szpilka obił jakiegoś przeciętniaka po nudnej walce,
- Jednak wszystko przebił fakt, że na galę został ściągnięty Michael Buffer.
Teraz wyobraźcie sobie, że najsłynniejszy konferansjer na świecie, który ma za sobą zapowiadanie setek jak nie tysięcy walk o MŚ, którego okrzyk zna cały bokserski świat, zapowiada Najmana xD Nie wiem co skłoniło go, żeby wziąć w tym udział, bo gość ma wyceniony majątek na 400 mln $. Zapowiadasz walki wielkich mistrzów aż tu trafiasz do Polski i zapowiadasz wielkiego "miszcza" co w rekordzie ma przegraną z typem co zakończył karierę mając bilans 2-39 XD
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach