Aktywne Wpisy

lipson +158
źródło: 20251219_114134
Pobierz
vieniasn +93
używałem wczoraj przeglądarki czystej na czystym systemie operacyjnym i próbowałem zobaczyć coś na YouTube i na 10 minut materiału jest chyba 5 reklam każda trwa bardzo długo (można pominąć po jakimś czasie ale trzeba kliknąć) do tego te reklamy to taki slop najgorszy bez żadnego sensu tłumaczony ai
wspaniała platforma życzę im jak najlepiej
wspaniała platforma życzę im jak najlepiej

źródło: Zrzut ekranu 2024-12-24 061238
Pobierzźródło: temp_file5934220659393685327
Pobierz@Naza_Dzikowski: Według Reddita sytuacja w Polsce jest tak fatalna, że nikt po prostu już nawet nie zgłasza tego na policję xd
Od kiedy to Polacy byli czarnej karnacji?
@dominowiak: a może to dlatego, że tam ludzie są zamożniejsi (wiecej do ukradzenia) a kary łagodniejsze?
Wiem ze podjarany wykopek rasista trzy razy zapostuje zanim pomyśli, ale warto przypominać że świat jest zbyt skomplikowany żeby wszystko wyjaśniać migracją
h @Naza_Dzikowski: @Atreyu a może to dlatego, że z Polski i generalnie z dawnych demoludów większość złodziei wyjechałą na zachód? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli to aktualna mapa to już dawno mamy kolejne dorosłe pokolenie złodzieji i przestępców. Chociaz napewno ten produkt eksportowy nam pomógł i jakoś jego brak pomaga dalej.
@Atreyu panie jakaś data tej mapy jest?
U nas ludzie płaczą że przez 2 tygodnie masło jest 2 zł droższe, więc co tu kraść
Za duże ryzyko za mały zysk