Aktywne Wpisy
Szlachetny_Alchemik +157
Cześć. Jako że jest okres zaduszny chciałbym wspomnieć o naszych zmarłych użytkownikach których profile zostały z nami na zawsze.
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Bosayerba +117
Człowiek sobie spokojnie sra aż tu nagle kibel wybucha. No czegoś takiego to się nie spodziewałem, idę z reklamacją
#ukraina #rosja #wojna #ruskapropaganda #ciekawostki #europa #swiat #polityka
@Moderacja approved
Ale coś podejrzewam, że mi to usuną, bo co wolno jednym...
@Senior_Incel: Jak Ukraina zajmie pustą wieś w kilka godzin to nic, odciąganie uwagi i propaganda komika. Ale za to jak Rosja po tygodniowych mięsnych szturmach zdobywa Krasnopiździjiwkę (trzy chałupy, w tym dwie zniszczone, pół stodoły i jeden bezpański pies), o, panie, to już wielka pabieda.
@Senior_Incel: Kacapskiego. I co w związku z tym?
@Senior_Incel: Najpierw trzeba by wykazać, że wrzucenie dodatkowych sił do donbaskiej maszynki do mięsa dałoby jakiś istotny efekt na tym odcinku. A kontrolowanie części terytorium agresora ma kapitalne znaczenie polityczne i jest choćby bardzo dobrą kartą
@Senior_Incel: Już cały wschód zajęty? Albo chociaż cały D----s? Biorąc pod uwagę, że zaczęli 10 lat temu, to całkiem szybko poszło. To jest chyba ten cały słynny Blitzkrieg. Pewnie Gierasimow awans na marszałka niedługo odbierze.
@JPRW: no ale Ukraina nie zamierza przecież w tym okręgu kurskim siedzieć 'na zawsze', a ruscy na Ukrainie jak najbardziej..... Więc tak - zajęcia wsi przez Ukraińców to niewiele daje, bo Ukraińcy tam przecież nie zostaną, a tym bardziej nie zaczną wysiedlać czy przeganiać ludzi, zorganizowanie i zwykłym terrorem. A ruscy tak. Zniszczą, spalą, zgwałcą, przegonią, okopią się i będą iść dalej.
Rozumiesz różnicę?
Wuja Ukraińcy odbijają... będą się tam napiedralać z kacapami przez lata. Taka prawda.