Wpis z mikrobloga

• 166
@Nusantara Oni powinni zbanować całkowicie tag #czarnyhumor, bo co chwilę moje żarty są moderowane i albo dodają 18 plus, albo całkowicie usuwają wpis, bo w żarcie były słowa czarny lub są przekleństw, mimo iż jest opcja cenzurowania przekleństw w opcjach.

PS Tak bardzo chcą robić loda płatkom śniegu, że nie zauważają, że ludzie z dużym stażem spieprzają stąd ʕʔ
  • Odpowiedz
  • 163
@hacerking: Oni w ogóle banują z d--y według uznania. Ja dostałem bana za znalezisko o tym, że w Izraelu w Knessecie jest zakaz stawiania bożonarodzeniowych choinek.

Na pytanie w email za co dostałem bana napisali mi "proszę przeczytać regulamin"

Proszę przeczytać regulamin i c--j. Fajrant. Czego nie rozumiesz?
  • Odpowiedz
Proszę przeczytać regulamin i c--j. Fajrant. Czego nie rozumiesz?

@Nusantara: Gdyby wykazywali minimum ogarnięcia to by wskazali przynajmniej, który punkt regulaminu złamałeś. Ekipa Wykopu wie, że ten portal już się nie podniesie po zmianach i chcą tylko pracować jak najdłużej by pospłacać kredyty i zostali sami zbyt słabi by poradzić sobie gdziekolwiek indziej.
  • Odpowiedz
  • 4
Gdyby wykazywali minimum ogarnięcia to by wskazali przynajmniej, który punkt regulaminu złamałeś

@djtartini1: Najpierw bym musiał któryś punkt regulaminu złamać. Ale jak się rozdaje bany na lewo i prawo na chybił trafił to potem trzeba palić głupa.

Wyobraź to sobie w prawdziwym życiu:
Skazuje Pana na 25 lat
  • Odpowiedz
@hacerking: Na Twoim miejscu dodawałbym do wszystkiego +18. Kiedyś wyłapałem rocznego! bana za wstawienie wygenerowanego przez ai zdjęcia laski z nagimi piersiami, którego nie oznaczyłem jako 18+.
  • Odpowiedz
Na Twoim miejscu dodawałbym do wszystkiego +18. Kiedyś wyłapałem rocznego! bana za wstawienie wygenerowanego przez ai zdjęcia laski z nagimi piersiami, którego nie oznaczyłem jako 18+.

Odpowiedz

@bluejay: Mordo nic to nie da. Ja dostałem 3 miesiące bo za szybko zakopałem znalezisko. Powód - bycie botem. Po banicji botem już nie byłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz