Aktywne Wpisy
AyDeeKay +8
Wie ktoś jak zapobiegać parowaniu szyb po wejściu do auta? Rano przy lekkim przymrozku, po użyciu odmrażacza wchodzę do auta i w dosłownie minutę po wejściu mam całą szybę zaparowaną od wewnątrz, można to czymś załatwić żeby tak nie parowały? #motoryzacja #pytanie #samochody
R_O_T_T_E_N +532
Michał:
Użytkownicy wykopu:
PS Tak bardzo chcą robić loda płatkom śniegu, że nie zauważają, że ludzie z dużym stażem spieprzają stąd ʕ•ᴥ•ʔ
Na pytanie w email za co dostałem bana napisali mi "proszę przeczytać regulamin"
Proszę przeczytać regulamin i c--j. Fajrant. Czego nie rozumiesz?
@Nusantara: Gdyby wykazywali minimum ogarnięcia to by wskazali przynajmniej, który punkt regulaminu złamałeś. Ekipa Wykopu wie, że ten portal już się nie podniesie po zmianach i chcą tylko pracować jak najdłużej by pospłacać kredyty i zostali sami zbyt słabi by poradzić sobie gdziekolwiek indziej.
@djtartini1: Najpierw bym musiał któryś punkt regulaminu złamać. Ale jak się rozdaje bany na lewo i prawo na chybił trafił to potem trzeba palić głupa.
Wyobraź to sobie w prawdziwym życiu:
Skazuje Pana na 25 lat
@hacerking: raczej różnej maści mocodawcom
gorączkujesz się jakimś żałosnym portalem xD
@bluejay: Mordo nic to nie da. Ja dostałem 3 miesiące bo za szybko zakopałem znalezisko. Powód - bycie botem. Po banicji botem już nie byłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)