Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1749
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
SaIamanca +223
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
aso mi wystawiło fakturę na niemal 50% całkowitych kosztów naprawy
a miałem pokryć tylko kwotę vat w 50% bo auto w środkach trwałych firmy (wykorzystywane pół prywatnie pół na firme)
o chui tu chodzi? niedość żę poniosłem strate, bite auto, to jeszcze mam do interesu dopłacać? XD
#motoryzacja #ubezpieczenia #oc #prawo
nie rozumiem skąd ta opłata za naprawę i części skoro to miało być z OC sprawcy a fvat jest na mnie a nie na htfuuuu uniqa
Ale jak auto jest więcej warte niż policzyli w aso to ubezpieczyciel zapłaci tylko musisz się odwołać
@walokid: no tak zapomniałem że żyję w kraju w którym wszyscy chcą mnie zrobić w 8==D ;)
@KONONOWlCZ: @walokid
nie o to chodzi w tym przypadku, jak biorą z OC to jest już deklaracja OC co do zapłaty, klepnięte i zapłacą wszystko co muszą,
ten zapis ASO to jest na takie okazje, że w międzyczasie policja ustali, że np. było to wyłudzenie odszkodowania, jakieś machlojki i nie powinni być w ogóle naprawy z OC, itp.. bo wtedy ubezpieczyciel nic nie zapłaci a ASO ma to w trąbce kto jest synem kogo, chcą swój