Aktywne Wpisy
KingaM +41
Teraz na pewno zniszczę #kapitalizm, wczoraj przed zamknięciem marketu oświęciłam wszystkie lampki i wsadziłam do testu najwięcej pobierające światła żarówki i mam prawie pewność że będą się świecić przez całą niedzielę i w poniedziałek rano pójdę i jestem prawie pewna że nikt tego nie wyłączy. Ceny na klientów na pewno nie przerzuca bo wojna marketów jest za ostra i byłoby to s---------o, pewnie zakażą pracownikom czajnika, trochę mam moralniaka
Nacho_Libre +11
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Nr1 jakby brak ciągu myślowego, nie ma to sensu.
Po czym wrzuca 20 rolek z wycieczek, zakupów w centrum handlowym, zdjęć starego MacBooka oraz selfie przy pożyczonym Mercedesie XDD
Jak masz firmę sprzątająca, to sukces finansowy między innymi opiera się na usuwaniu (brudu).
Nie jestem jednak przekonany czy ta pani promuje firmy sprzątające ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do k---y? Jak masz same porażki, po których nie ma sukcesów to gdzie te pójście do przodu w życiu? xD
Boże co za tępe karynisko... nawet nie wie co pisze.
@MWittmann: Dokładnie. Jak przejebiesz oszczędności życia i dom w nietrafione inwestycje na giełdzie to nie jest to porażka ale znak, że idziesz do przodu. Czego nie rozumiesz? ( ͡º ͜ʖ͡º)