Aktywne Wpisy
robert5502 +253
Dobra nowina! Ciągle spada uczestnictwo w mszach ( ͡º ͜ʖ͡º)
Naród przytomnieje
#religia #katolicyzm #polska #bekazkatoli
Naród przytomnieje
#religia #katolicyzm #polska #bekazkatoli
waro +26
Czy Warszawę można już oficjalnie uznać za najbrzydszą stolicę Europy, czy jeszcze za mało takich kloców postawiono, by zasłużyć na to miano?
#warszawa
#warszawa
Android 8.1.0 - nie dla pana portfel Google panie Areczku! Przestał dzialac, stary telefon ale używałem do płacenia czasami kartami zapasowymi. Nie pytajcie dlaczego. Działało jeszcze chwilę temu a dzis patrze, odpalam portfel "nie można uruchomić aktywnego konta, wystąpił błąd" mniej więcej taki komentarz z d--y, nic nie mówiący? Skasowałem dane aplikacji, nic. Play sklep i dopiero tam widzę że nowy portfel już nie jest kompatybilny z moim Androidem. Programisto super duper, nie możesz wywalić komunikatu który mi coś mówi czy musi być "wystąpił nieznany błąd"? To tak do was, robicie to dla ludzi pajace. Druga sprawa że taka polityka Google że działający portfel ci wywalą...
@cyganztorunia: serio trzeba ci takie rzeczy tłumaczyć
Po drugie to nie programista wymyśla jaki błąd rzucić i jak go przetłumaczyć, tylko tak naprawdę biznes. Po trzecie Google to amerykańskie mega korpo nastawione tylko i wyłącznie na zysk i jest znane z ubijania projektów