Wpis z mikrobloga

@GratisLPG: Tak, bo ona kłamie, że nigdy nic itd. Na potrzebny YT Agatka Es kochała Wojtka Es. Może niektórzy uwierzyli, ale jak powiedziała z nim, że oni korzystają z produktów firmy Durex, oczywiście w dobrze płatnej reklamie stwierdziłem, że na YT niektórym kłamstwo mega pomyliło się z rzeczywistością
  • Odpowiedz
@JasnyBanan: Tutaj kilku chłopaków miało rozkminy, że było iluś chłopców, a coś tam-coś tam, między wierszami, można było wyczytać. Takie kłamstwo trudno udowodnić, bo nawet ginekolog jakby to stwierdził, nie może bez jej zgody, tego ujawnić itd. Wariograf też obciążony błędem. Dla mnie typowy produkt. Jak Wojtek Es i Agatka Es. Sprzedaje nam baję. Fajną w sumie baję. Zobacz jej agresję. Zobacz jej zachowania. Dla mnie prawdy w niej jest
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: Ona mieszka blisko mnie, miejsclwość obok, w jakimś domu jednorodzinnym ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeszcze gdzieś w 2021 nagrywała se z koleżanką ot tak jakieś filmiki pokazując Rybnik czy jak odwiedza rybnicką biblioteke, nie wiem czy mój komentarz wpłynął na to, ale pamiętam jak w jakieś rolce płakała, ze ludzie ją hejcą i w ogóle, a ja jej tam napisałem by sie skupiła na promowaniu
  • Odpowiedz
@JasnyBanan: Ona poszła w złym kierunku. Nawet udział w programie u Młynarskiej. Oby jej totalnie nie odjechał pociąg typu rozum i nie poszła do jakiegoś freak MMA. Miłe, że jej to napisałeś, ale dla mnie to pogubiona dziewczyna. Te sprawy i procesy o tym świadczą. Sam znałem społeczniczkę. Tu pomóc, tam pomóc, takie wtedy było to pozytywne ADHD. Partia Yara w wyborach lokalnych ją kupiła, bo patriotyzm, bo pomoc większej
  • Odpowiedz
@JasnyBanan: Pracy to nie straciła. Szacunek ludzi straciła wypowiedziami, które na kartce drukowali jej przed radą miasta koledzy. Pewność może mieć ginekolog. Nie wariograf. Poszukaj tutaj, były wpisy o niej. Inaczej pośledź przez tydzień jej filmiki, shortsy itd. Po tygodniu przyznasz mi rację;)
  • Odpowiedz
@JasnyBanan: Nawet był taki filmik jak ubrać się do kościoła. Wystające białe ramiączka stanika to jedno. Dodatkowo biała krótka sukienka. Taka co jak siądziesz za nią ławkę dalej, wiesz czy założyła jak w Shreku, stringi czy klasyczne majtki. Ona żyję w sztuce iluzji, którą monetyzuje. Oszukiwanie na YT popularne nie tylko u niej. To jest taki świat jaki chcą widzieć widzowie. Stąd ja naprawdę znałem dziewczynę co zachowała dziewictwo do
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: Po wystającym białym staniku z bluzki na ramiaczkach stwierdzasz nie-dziewictwo? :D i jaka krótka sukienka, pokaż przykładową na jpg, bo zawsze to ją widziałem w sukienkach do kolan ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@JasnyBanan: Nie stwierdzam po tym, ale ona twierdziła, że to idealny strój do k.k. Ogólnie widzę, że lubisz ją itd. Lub. Poszukaj w necie art. są. Ja ani ty nie ginekolog, więc w sumie nasza gadka idzie w stylu: czy da się zgwałcić divę? Anżej El twierdził, że nie. Dla mnie robi, powiela baję
  • Odpowiedz
@JasnyBanan:Po raz pierwszy słowo Diva zaczęło być używane w języku angielskim w XIX wieku. Pochodzi ono od włoskiego rzeczownika diva, oznaczające żeńskie bóstwo lub dobrze wyglądającą kobietę. Włoskie słowo diva pochodzi natomiast z języka łacińskiego, w którym oznacza boginię[3]. Źródło wikipedia. Masz 11 lat? Czy jesteś upośledzony? Bo takie teksty o gwoździach z mózgu to pisz do gościa co masz go w akcie urodzenia wpisanego jako ojciec. Te xd nastawiałeś
  • Odpowiedz
@JasnyBanan: Głową się piszę. Nie łbem. Patusem jesteś jak patrzę jak piszesz i co piszesz. Odgrzewasz post co ma ponad miesiąc. Po czym obrażasz. Diva to na 100 % nie jest opera w filharmonii. A więcej niż jedno zwierzę to nie nie lama!
  • Odpowiedz