Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Czy po prostu okno na parking ma jakiś esteta, i lubi gdy samochody są skierowane w jego stronę :D
#kiciochpyta #motoryzacja
@piaskun87: powinni dodać: nie dotyczy samochodów elektrycznych
Żeby była jasność, B>>>A.
Tak, sprawdziłem doświadczalnie, mieszkałem na 3 piętrze a sąsiad regularnie grzał starego dizla tuż pod ścianą bloku, prawie oparty wydechem o mur.
a no ma sens, bo spaliny wylatują pod ciśnieniem na kilka metrów do tyłu. A że są rozgrzane, to lecą do góry po ścianie budynku i do mieszkań przez okna.
@fizzly: Taki problem, że jak masz tam skręcić przodem to jest w niektórych wypadkach ciężej skręcić w te miejsce parkingowe przodem. Szczególnie jak je minąłeś.
Do tego wyjeżdżasz z miejsca parkingowego tyłem i jeszcze mniej
Uja ma a nie sens. Jak zawiewa z drugiej strony to i tak poleci. Zaś blokersy sobie wymyśliły jak komuś innemu uprzykrzyć życie. Wiadomo że łatwiej zmieścić się gdzieś tyłem na lusterka a wyjechać przodem.