Aktywne Wpisy
mickpl +875
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
ziuaxa +108
ZBIÓRKA HAJSU NA 1-godzinnego LAJVA/Q&A dla SEBASTIANA #sebcel
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Widoczny komentarz od tatusia aktualnej minister pracy, rodziny i polityki społecznej. Ona przy nim to jest normalna.
#ukraina #rosja #wojna #koniaszowatapropaganda #ruskapropaganda
Tu mój wpis z grudnia 2023
https://wykop.pl/wpis/74177865/wpis
@lewoprawo: na tym się opierają "konserwatywne prawicowe wartości" czyli robią z polityki i poglądów p--------ą religię opartą na dogmatach, których nie można w żaden sposób podważyć, a same dogmaty są oparte na prymitywnych mechanizmach zastraszenia człowieka i manipulacją faktami
dlatego będę j---ł aż do śmierci "prawicę", nie ma już poglądów prawicowych/lewicowych, jest tylko "prawica"=chłopski rozum i "lewica" czyli opozycja do
@gandalf_rzulty:
z resztą nie tak dawno wykopowa prawica tasowała się do stwierdzenia, że Japonia jest
jap0nka xD