Wpis z mikrobloga

#kononowicz a gdybym.wam powiedzial że znalazłem kwity na powiązanie discorda dla cieplutkich z szefito i rudym? Nic więcej nie mogę powiedzieć..Tyle tylko że rodzina dostawała tel gdzie grozili że jak nie przegram sprawy z rudym i nie przestanę na rozprawie "chlapac ozorem" to mnie dojadą. Ojciec matka żona.. kazdego straszyli. Już wiem gdzie zapadaly decyzje. Od teraz milczeę. Sprawę przejmują fachowcy, ale nie tacy z 16 letnim doświadczeniem tylko prawdziwi
storchofficial - #kononowicz a gdybym.wam powiedzial że znalazłem kwity na powiązanie...

źródło: 1000019702

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@storchofficial: Był już jeden co chciał działać łyżką do opon a teraz leży i odpoczywa od wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Los jest przewrotny, może i ten zaburzony zasiłkowiec dostanie od Pakistańczyka na melinie i zostanie brokułem, kto wie.
  • Odpowiedz
@storchofficial: Ale za falszywe zawiadomienia/zeznania (oparte na wymysłach i celowo przeinaczanych faktach pod swoją hipotezę) też jest paragraf. Powiem Ci szczerze Boguś, mogłeś i Ty nieswiadomie tę manipulację popełnić, bo rzeczywiście musiałbyś znać treść mojego wpisu, by wiedzieć, że nietypowy Farara "zacytował" mnie i że ten jego wpis nie jest tym, co próbujesz udowodnić z Olusiem. Ja żadnego śledztwa nie robiłem oczywiście, zobaczyłem ten screen i od razu wiedziałem, że
  • Odpowiedz