Aktywne Wpisy
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
Multiwibrator dlatego bo... wibruje - przełącza się pomiędzy różnymi wewnętrznymi stanami (w tym przypadku będzie się
Jak wjadą tranzystory to się dopiero zacznie zabawa :)
Zawołaj jak już uznasz, że diody są tanie i będziesz brał rezystor który akurat się nawinie, no chyba, że nikt tak nie robi tylko ja jestem upośledzony ale zakładam, że jednak jest nas więcej xD
@2339: już myślałem że jesteś botem AI wytrenowanym na elektrodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę, że jesteś dumny ze swojego projektu
@eugeniusz_geniusz: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dream_big: Dla kogoś, kto nigdy nie miał z tym styczności, to nadal nic nie mówi. No zapaliła się i świeci. Za dzieciaka podlaczalem małą żarówkę do baterii i też świeciła.
Nie zrozum mnie źle, po prostu dla laika nic z tego nie wynika, a chciałbym wiedzieć o co tu chodzi, czym jesteś podjarany :) Chodzi o to, że trzeba te kabelki w odpowiednie miejsca