Aktywne Wpisy
chris3d +85
Jestem tak stary, że pamiętam, że Wykop z początku był polską kopią digg.com (nawet nazwa ta sama tylko po polsku)
#ciekawostki #wykop
#ciekawostki #wykop
Corrny +22
Ja p------e, jak ja kocham życie. Właśnie pije sobie drinka z różową na Teneryfie, najedzony tapasami. Nic mi więcej nie potrzeba, oglądam sobie zachód słońca. Przypominam najedzony tapasami, więc zero potrzeb, zero testosteronu, nie muszę z nikim walczyć, bo nie ma po co. Mam hajsy, mam jedzenie i bezpieczeństwo. Pozdrawiam.
#teneryfa #mojezdjecie #podrozujzwykopem
#teneryfa #mojezdjecie #podrozujzwykopem
Odpalam tv, a tam sam On, król Willingen, Adam Małysz prowadzi z dzikiem jakieś śniadaniowe g---o na tvnie.
Typ, który jest dyrektorem PZN, w czasie kiedy mamy niesamowity zjazd formy w sportach zimowych ma czas na jakieś śniadaniowe pierdy.
Adaś za dwa lata na igrzyskach powie, że hehe, pieniedzy nie ma na sport, że hehe mlodzi to tera nie mają charakteru jak on. Bo on łączy piastowanie misji bycia szefem PZN i w dodatku gada o muszlach z welmanową, a jak trzeba to na pustynie pojedzie w kasku red bulla i reklame nakręci.
Ja bym tak chciał Adaś, żebyś ty był taki aktywny w ratowaniu polskiego narciarstwa.
No i powiedzcie, czy bycie szefem PZN i pobieranie miliona rocznie z NASZYCH pieniędzy to nie jest praca na etat? Bo jak widać energii w to co powinien robić z naszych pieniędzy to daje z siebie może z 5 %, bo na reszte ma widać w cholere czasu.
Adaś weź sie za swoję robotę.
#skoki #adammalysz #telewizja #gownowpis #tvn #sport
@don_martino: wiadomo, powinien nic innego w życiu nie robić, tylko zajmować się sprawami zawodowymi
@JoeGlodomor: Miałbyś rację gdyby był znośnym prezesem PZN, ale jest po prostu fatalny i jeśli cokolwiek robi to szkodzi.